Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Bälinge IF INAKTIV P-00 fotboll

13:30

Karlholms GoIF

Referat: Bälinge IF P 00 gul - Karlholms GoIF

På årets varmaste dag möter vi Karlholm i Lövstalöt.
Efter en något trevande inledning från båda lagen gör gästerna 1-0 efter en hörna. Spelet fortsätter att vara jämt med småchanser åt båda hållen men strax innan halvtid rinner Karlholm igenom på en kontring och gör 2-0.
Efter paus är det vi som har bollinnehavet och spelar en riktigt trevlig fotboll. Tyvärr är inte fotboll alltid rättvist, Karlholm springer igenom vårt försvar och sätter trean kvarten in halvleken. Vi fortsätter dock att kämpa och Arian lyckas reducera. Vi tar timeout och möblerar om lite i laget för att få hårdare press men vi lyckas inte göra flera mål - på en hörna spikar gästerna slutresultatet 4-1.
Alla grabbar kämpar i solen - extra plus idag till Simon Dahlén som gör en strålande insats som mittback.

sön 16 sep 2012, 13:00 Karlholms GoIF - Bälinge IF P 00 gul 2 - 1